CD Cover: Angleterre

En af mine venner fra LivingSims er engelsklærer på et fransk gymnasie. Han havde været i England med sin klasse i maj. Der var blevet taget en stor stak billeder og han og de andre lærer ville gerne gøre CDen med billederne lidt speciel, så han bad mig om at lave et cover til den. Jeg lavede dette engelsk punk indspirede cover til dem.

Fra: 2011
Reference: Fransk engelsk klasse
Program: Adobe Illustrator

Discuss - No Comments

No comments yet. Why not add one below?

Leave a Reply

Om Sidsel

Jeg har det sidste år arbejdet i et barselsvikariat på Bjerringbro Gymnasium, hvor jeg har undervist i samfundsfag og historie.

Jeg er cand. mag. fra Aarhus Universitet med hovedfag i historie og sidefag i samfundsfag. Jeg er uddannet mediegrafisk assistent fra Aarhus Tekniske Skole i 2005.
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: