Virksund Havn & Sejlklub: Plakater

Virksund Sejlklub har flere gange bedt mig lave plakater som reklamer for forskellige arrangementer. I 2009 lavede jeg plakaten for sejlsport for børn og unge. Denne har siden dannet grundlaget for de årlige plakater jeg har udfærdiget i forbindelse med Åben Havn arrangementet. Jeg lavede den oprindelige illustration fordi klubben på daværende tidspunkt ikke havde nogen billeder i tilstrækkelig god kvalitet til rådighed. Dette er der sidenhen blevet rådet bod på.

Fra: 2009, 2010, 2011
Reference: Virksund Havn & Sejlklub
Programmer: Adobe Illustrator, InDesign & Photoshop

 

Discuss - No Comments

No comments yet. Why not add one below?

Leave a Reply

Om Sidsel

Jeg arbejder på Randers HF & VUC som samfundsfagslærer hvor jeg underviser unge og voksne.

Jeg er cand. mag. fra Aarhus Universitet med hovedfag i historie og sidefag i samfundsfag. Jeg er uddannet mediegrafisk assistent fra Aarhus Tekniske Skole i 2005.
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: