Virksundlyst.dk

I 2009 blev jeg spurgt af Virksund Havn & Sejlklub om jeg ville redesigne deres hjemmeside, så den blev mere brugervenlig for webmasteren. Den gamle side var lavet i almindelig html og gik derfor nemt i stykker når den blev opdateret. Derfor bestemte vi at lave siden som en wordpress. Jeg lavede et enkelt redesign over atahualpa temaet og klargjorde hjemmesiden til brug. Det var vigtigt at siden var overskuelig og nem at navigere. Layoutet tager udgangspunkt i søkortet over havnen og klubens logo. Smukke billeder fra sejladser, haven og omegen danner et stadigt skiftende bånd mellem logo, menu og selve hjemmesidens indhold. Vi var enige om at farverne på siden skulle være forskellige toner af blå samt sort og hvid. Dette danner et visuelt link til den tidligere hjemmeside og repræsenteret hav og vand.

Hjemmesiden opdateres i dag flere gange om ugen og har årligt flere tusinde besøgende. Besøg Virksundlyst.dk

Jeg har desværre ikke et screenshot af siden fra lige efter den blev taget i brug, så dette er hjemmesiden efter mere end to års intensivt brug.

Den gamle hjemmeside

Discuss - No Comments

No comments yet. Why not add one below?

Leave a Reply

Om Sidsel

Jeg arbejder på Randers HF & VUC som samfundsfagslærer hvor jeg underviser unge og voksne.

Jeg er cand. mag. fra Aarhus Universitet med hovedfag i historie og sidefag i samfundsfag. Jeg er uddannet mediegrafisk assistent fra Aarhus Tekniske Skole i 2005.
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: