Website: Underhive City sector 8200

I foråret 2010 lavede min kæreste en revideret udgave en rollespilsreglbog. Han ønskede at dele den på nettet, så jeg hjalp ham med at designe en lille blog til bogen. Rollespillet er foregår i en scince fiction underverden. Hjemmesiden skulle naturligvis afspejle stemningen fra spillet så vi blev enige om at pap fra papkasser ville funger godt.

Fra: 2010
Reference: Underhive City sector 8200
Programmer: WordPress, Adobe Photoshop

Discuss - No Comments

No comments yet. Why not add one below?

Leave a Reply

Om Sidsel

Jeg arbejder på Randers HF & VUC som samfundsfagslærer hvor jeg underviser unge og voksne.

Jeg er cand. mag. fra Aarhus Universitet med hovedfag i historie og sidefag i samfundsfag. Jeg er uddannet mediegrafisk assistent fra Aarhus Tekniske Skole i 2005.
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: