LivingSims

Jeg er redaktør for et online magasin om computerspillet The Sims. Bladet fokusere op indretning og arkitektur. Jeg laver bladet i samarbejde med 15-25 mennesker fra hele verden. Vi udgiver 4-5 numre om året. Hvert nummer er mellem 60 og 250 sider. Layoutet bliver lige som resten af bladet lavet af en række forskellige mennesker. Vi er to uddannede grafiske designere og resten er glade amatører. Vi lave 90 % af bladet i InDesign og udgiver både en interaktive online udgave og en pdf version. Designet er i den minimalistiske ende af spektret og baseret på en grid-skabelon er sikre en konsistent designlinje. Hvert nummer har et tema og tre farver der går igen i hele nummeret.

Fra: 2009 –
Reference: LivingSims
Programmer: Adobe InDesign & Photoshop

Discuss - No Comments

No comments yet. Why not add one below?

Add a Comment

Your email address will not be published. Note marked required (*) fields.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Om Sidsel

Jeg er cand. mag. fra Aarhus Universitet med hovedfag i historie og sidefag i samfundsfag. Jeg er uddannet mediegrafisk assistent fra Aarhus Tekniske Skole i 2005.

Gennem de sidste år har jeg arbejdet på HF & VUC, hvor jeg har undervist unge og voksne i samfundsfag og historie. Ved siden af har jeg arbejdet freelance som grafiker på forskellige små projekter for mindre virksomheder, privatpersoner og foreninger.