Visitkort: Alexanderteknik Ulla Pedersen

For tiden hjælper jeg Ulla Pedersen med at skabe en grafisk linje til hendes lille firma. Hun underviser i Alexanderteknik – en form for fysioterapi der fokusere på at hjælpe folk af med spændinger. I samarbejde med Ulla har jeg lavet et logo til hende. Logoet er en lille spire, der er på vej op af jorden. Spiren repræsentere det frø Ulla hjælper folk med at så og få til at vokse med Alexandertekniken.

Visitkortet er en forsættelse af den grafiske linje vi har skabt til hendes hjemmeside. Den blå farve og den orange linje bliver gennemgående på alt hendes grafiske materiale og skaber derfor genkendelse.

Fra: 2011
Reference: Alexanderteknik Ulla Pedersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.