Gavekort: Mike Andersen

Dette er et gavekort til en Blues koncert. Illustrationen er en vektorisring af et billede af kunstneren. Både blues og jazz har tradition for stiliserede grafiske illustrationer på plakater og album covers. Designet er simpelt og iøjnefaldende med den hårde kontrast mellem sort og hvid.

Fra: 2010
Program: Adobe Illustrator

Discuss - No Comments

No comments yet. Why not add one below?

Add a Comment

Your email address will not be published. Note marked required (*) fields.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Om Sidsel

Jeg er cand. mag. fra Aarhus Universitet med hovedfag i historie og sidefag i samfundsfag. Jeg er uddannet mediegrafisk assistent fra Aarhus Tekniske Skole i 2005.

Gennem de sidste år har jeg arbejdet på HF & VUC, hvor jeg har undervist unge og voksne i samfundsfag og historie. Ved siden af har jeg arbejdet freelance som grafiker på forskellige små projekter for mindre virksomheder, privatpersoner og foreninger.