Houlkær Festuge plakat

Houlkærportalen arrangere hvert år en festuge i maj måned. De bad mig om at lave en plakat for arrangementet. Den skulle både fungere som reklame og program for arrangementet. Fordi plakaten skulle indeholde meget information valgte jeg et forholdsvist simpelt layout der hovedsageligt benytter sig af typografi med de små farvede sommerfugle som blikfang. Den siddende sommerfugl er siden blevet en fast del af deres grafiske linje.

Fra: 2009 –
Referance: Hourkearportalen.dk
Programmer: Adobe Photoshop & InDesign

Discuss - No Comments

No comments yet. Why not add one below?

Add a Comment

Your email address will not be published. Note marked required (*) fields.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Om Sidsel

Jeg er cand. mag. fra Aarhus Universitet med hovedfag i historie og sidefag i samfundsfag. Jeg er uddannet mediegrafisk assistent fra Aarhus Tekniske Skole i 2005.

Gennem de sidste år har jeg arbejdet på HF & VUC, hvor jeg har undervist unge og voksne i samfundsfag og historie. Ved siden af har jeg arbejdet freelance som grafiker på forskellige små projekter for mindre virksomheder, privatpersoner og foreninger.