Plakat: It’s Jazz

Jeg lavede denne plakat i forbindelse med et jazz arrangement på Viborg Bibliotek hvor to lovende unge jazzmusikere skulle spille en eftermiddag. Jeg tog udgangspunkt i Jazzens lange tradition for at bruge ordet Jazz som en vigtig del af den det grafiske udtryk. For en gang skyld var det ikke 1000 informationer der skulle med på plakaten så jeg kunne give det grafiske udtryk fund kraft uden at bekymre mig om at det skulle blive rodet.

Fra: 2011
Reference: Viborg Bibliotekerne
Programmer: Adobe Photoshop & Illustrator

Discuss - No Comments

No comments yet. Why not add one below?

Add a Comment

Your email address will not be published. Note marked required (*) fields.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Om Sidsel

Jeg er cand. mag. fra Aarhus Universitet med hovedfag i historie og sidefag i samfundsfag. Jeg er uddannet mediegrafisk assistent fra Aarhus Tekniske Skole i 2005.

Gennem de sidste år har jeg arbejdet på HF & VUC, hvor jeg har undervist unge og voksne i samfundsfag og historie. Ved siden af har jeg arbejdet freelance som grafiker på forskellige små projekter for mindre virksomheder, privatpersoner og foreninger.