Koncert med Kim Sjøgran & Little Mermaid Orcestra – Plakat og billet

Lion Club arrangerede en koncert i Viborg Domkirke og skulle bruge billetter og en plakat til arrangementet. I stedet for at have en kedelig hvid baggrund bag teksten brugte jeg afrevet nodepapir. Dette giver et lidt mere edgy look til plakaten der passer til det moderne klassiske musik som kunstrene spiller.

Fra: 2006
Reference: Lions Club Viborg

Discuss - No Comments

No comments yet. Why not add one below?

Add a Comment

Your email address will not be published. Note marked required (*) fields.

Categories

Om Sidsel

Jeg arbejder på Randers HF & VUC som samfundsfagslærer hvor jeg underviser unge og voksne.

Jeg er cand. mag. fra Aarhus Universitet med hovedfag i historie og sidefag i samfundsfag. Jeg er uddannet mediegrafisk assistent fra Aarhus Tekniske Skole i 2005.