Koncert med Kim Sjøgran & Little Mermaid Orcestra – Plakat og billet

Lion Club arrangerede en koncert i Viborg Domkirke og skulle bruge billetter og en plakat til arrangementet. I stedet for at have en kedelig hvid baggrund bag teksten brugte jeg afrevet nodepapir. Dette giver et lidt mere edgy look til plakaten der passer til det moderne klassiske musik som kunstrene spiller.

Fra: 2006
Reference: Lions Club Viborg

Discuss - No Comments

No comments yet. Why not add one below?

Add a Comment

Your email address will not be published. Note marked required (*) fields.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Om Sidsel

Jeg er cand. mag. fra Aarhus Universitet med hovedfag i historie og sidefag i samfundsfag. Jeg er uddannet mediegrafisk assistent fra Aarhus Tekniske Skole i 2005.

Gennem de sidste år har jeg arbejdet på HF & VUC, hvor jeg har undervist unge og voksne i samfundsfag og historie. Ved siden af har jeg arbejdet freelance som grafiker på forskellige små projekter for mindre virksomheder, privatpersoner og foreninger.