Maleri: Blåt Hav

Dette billede har en lidt speciel historie. Jeg malede det mens jeg gik på billedeskole i Viborg i 90erne. Jeg er ikke sikker på præsis hvornår det er fra. Dette var inden man kunne købe lærreder i et hvert supermarked. Dengang var lærreder temmelig kostbare og vi havde ikke råd til dem på billedeskolen. Vores lærer havde bestemt sig til at vi alligevel skulle have lov at male på lærred, så vi måtte jo bare lave nogle selv. Hun fik bibliotekets pedeller til at lave rammerne til billederne af forskallingsbrædder og lærredet af ostelærred monterede vi selv. Vi gav selv lærrederne de mange lag grunder der skal til. Jeg må dog indrømme at mit lærred stadig var noget slattent da jeg begyndte. Det var første gang jeg malede på så stor en flade og jeg havde ikke rigtig nogen ide om hvad jeg ville male da jeg startede. Men jeg synes at det færdige resultat er ret godt.

Fra: 199?
Medium: Akryl på hjemmelavet lærred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.