Maleri: Flyvende Mænd

I billedkunst i gymnasiet havde vores lærer fået den ide at vi skulle male post-modernistiske malerier ved at tage en stump af et gammelt maleri og komponere det til vores eget billede. Jeg valgte et maleri af en af de hollandske mestre. Det hed noget i retning af slaraffenland. Motivet er tre fede mænd der ligger og flyder rundt om en brønd. Jeg projekterede mændene op på mit papir, vendte dem og vendte dem på hovedet. De var så fede at de næsten så oppustede ud, så jeg lod dem svæve op i himlen og tilføjede hvide tegne serie skyer. Jeg har forsøgt at male mændene med akvarel så de fik mest mulig lighed med det oprindelige maleri. Jeg brugte også en del energi på at give dem volumen med runde strøg. Jeg er ikke sikker på at slutresultatet er post-modernistisk men det er et af mine yndlingsmalerier.

Fra: 2000
Medium: Akvarel og akryl på grå kardus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.