Maleri: Kalkmaleri

I forbindelse med et forfatter foredrag på Viborg Bibliotek havde min mor bedt mig om at male dette kalkmaleri. Det er en gengivelse af et bestemt kalkmaleri der er udgangspunk for bogen.

Jeg legede med materialerne da jeg malede billedet. For at imitere den ru kalkede mur i en kirke dækkede jeg lærredet i gips blandet med sand. Jeg malede selve billedet med sovsekulør da det har den samme farve som de afdækkede kalkmalerier har i kirkerne. Gipsen er derefter patineret med te.

Dette er ikke blot en kopi af originalen men mit take på motivet.

Fra: 2005
Medium: sovsekulør, te, sand og gips på lærred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.