Mit visitkort

Da jeg i foråret lavede visitkort til Houlkærportalen gik det op for mig at jeg ikke selv havde et visitkort. Lidt pinligt for en grafiker. Jeg valgte min yndlings serif skrifttype Garamond til teksten. Efter mange overvejelser valgte jeg sneglehuset som illustration på visitkortet. Sen smukke sneglehus illustration kombinere min interesse for historie (Babylons tårn, fossiler, historiens uendelighed etc) og grafisk design.

Fra: 2011
Programmer: Adobe Illustrator

 

Discuss - No Comments

No comments yet. Why not add one below?

Add a Comment

Your email address will not be published. Note marked required (*) fields.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Om Sidsel

Jeg er cand. mag. fra Aarhus Universitet med hovedfag i historie og sidefag i samfundsfag. Jeg er uddannet mediegrafisk assistent fra Aarhus Tekniske Skole i 2005.

Gennem de sidste år har jeg arbejdet på HF & VUC, hvor jeg har undervist unge og voksne i samfundsfag og historie. Ved siden af har jeg arbejdet freelance som grafiker på forskellige små projekter for mindre virksomheder, privatpersoner og foreninger.