Necromunda Living Rulebook

Min kæreste har skrevet en revideret udgave af en rollespilsbog. Jeg lavede layoutet til bogen. Vi ville gerne kombinere et råt look med meget overskuelige og letlæselige sider, derfor valgte vi en rå skrivemaskine skrifttype til overskrifterne og en letlæselig skrift til brødteksten. Layoutet på siderne er letoverskueligt. Bogens format er det traditionelle format for rollespilsbøger, nemlig A4. Dette format gjorde det nødvendigt at have to spalter for teksten skulle være læselig. Samtidig var det vigtigt at bogen var nem at slå op i, så vi brugte en del tid på at lave et interaktivt indeks og register.

Dette er den første lange bog jeg har lavet layout på. Jeg har før lavet hæfter og korte bøger.

Fra: 2010
Reference: Underhive City sector 8200
Programmer: Adobe InDesign, Photoshop

Se hele bogen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.