Oskar fest indbydelse

En indbydelse til en personalefest hos Blue Water Shipping. Årets tema var Oskar. Der blev serveret mad fra Barbettes Gæstebud og festudvalget ville gerne have en tilmeldingsblanket der passede til temaet. Jeg lavede dette minimalistiske design til dem og hjalp dem med at finde et trykkeri.

Fra: 2007
Reference: Unifeeder
Programmer: Adobe Illustrator

Discuss - No Comments

No comments yet. Why not add one below?

Add a Comment

Your email address will not be published. Note marked required (*) fields.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Om Sidsel

Jeg er cand. mag. fra Aarhus Universitet med hovedfag i historie og sidefag i samfundsfag. Jeg er uddannet mediegrafisk assistent fra Aarhus Tekniske Skole i 2005.

Gennem de sidste år har jeg arbejdet på HF & VUC, hvor jeg har undervist unge og voksne i samfundsfag og historie. Ved siden af har jeg arbejdet freelance som grafiker på forskellige små projekter for mindre virksomheder, privatpersoner og foreninger.