Virksund Havn & Sejlklub: foldere

Virksund Sejlklub har gennem de sidste år satset på at gøre klubben mere ungdomsvenlig. I den forbindelse har jeg lavet en folder til dem, som de har brugt som reklamemateriale for klubbens ungsdomssejlads.

Jeg har også lavet en mere general folder for klubben. En del af udfordringen ved disse to foldere var at de skulle kunne printes på en almindelig printer når der var brug for dem. Derfor måtte grafikken ikke gå til kant. Jeg ville gerne arbejde med det samme billede bånd som vi havde introduceret på hjemmesiden. Da jeg ikke kunne lade billederne gå til kant lavede jeg et bånd af billeder langs toppen af folderen. Overskrifterne er lige som på hjemmesiden en blå Ariel. Dette er nu en fast del af klubbens grafiske udtryk. Det var vigtig at folderen først og fremmest var overskuelig, derfor er teksten brudt op i korte afsnit med mange underoverskrifter. Brødteksten er sat i en let læselig serif font.

Fra: 2009 –
Reference: Virksund Havn & Sejlklub
Programmer: Adobe InDesign og Photoshop

Discuss - No Comments

No comments yet. Why not add one below?

Add a Comment

Your email address will not be published. Note marked required (*) fields.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Om Sidsel

Jeg er cand. mag. fra Aarhus Universitet med hovedfag i historie og sidefag i samfundsfag. Jeg er uddannet mediegrafisk assistent fra Aarhus Tekniske Skole i 2005.

Gennem de sidste år har jeg arbejdet på HF & VUC, hvor jeg har undervist unge og voksne i samfundsfag og historie. Ved siden af har jeg arbejdet freelance som grafiker på forskellige små projekter for mindre virksomheder, privatpersoner og foreninger.