Virksund Havn & Sejlklub: Plakat

Dansk Sejlunion udskrev en plakat konkurrence i vinteren 2010/11 og Virksund Havn & Sejlklub ønskede at deltage. De bad mig lave plakaten.Jeg ville gerne vise klubbens mange aspekter: kvinde sejllads, kapsejlads, kammeratskab, ungdoms sejlere og undervisning og naturligvis råhygge på vandet. Jeg repræsenterede hvert aspekt med et billedbånd og tilføjede et grafisk bånd klubbens nøgleord.
For tiden er jeg meget begejstret for at arbejde med stringent design-grid og den effekt det har når man bryder formatet. Derfor stikker en af sejlernes hoved ud af deres bånd, ligesom en ungdomssejler bryder formatet og sejler ind i det grafiske bånd. Jeg er særlig tilfreds med dramaet i beskæringen af det øverste billede. Plakaten er lavet til at fungere både i A3 og i A1.

Plakaten var blandt de bedste og blev udstillet i Bella Centeret til årets bådmesse.

Fra: 2011
Reference: Virksund Havn & Sejlklub
Programmer: Adobe Photoshop, Indesgin og Illustrator
Fotograf: Erling Østergaard

Discuss - No Comments

No comments yet. Why not add one below?

Add a Comment

Your email address will not be published. Note marked required (*) fields.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Om Sidsel

Jeg er cand. mag. fra Aarhus Universitet med hovedfag i historie og sidefag i samfundsfag. Jeg er uddannet mediegrafisk assistent fra Aarhus Tekniske Skole i 2005.

Gennem de sidste år har jeg arbejdet på HF & VUC, hvor jeg har undervist unge og voksne i samfundsfag og historie. Ved siden af har jeg arbejdet freelance som grafiker på forskellige små projekter for mindre virksomheder, privatpersoner og foreninger.