Virksund Havn & Sejlklub: Plakater

Virksund Sejlklub har flere gange bedt mig lave plakater som reklamer for forskellige arrangementer. I 2009 lavede jeg plakaten for sejlsport for børn og unge. Denne har siden dannet grundlaget for de årlige plakater jeg har udfærdiget i forbindelse med Åben Havn arrangementet. Jeg lavede den oprindelige illustration fordi klubben på daværende tidspunkt ikke havde nogen billeder i tilstrækkelig god kvalitet til rådighed. Dette er der sidenhen blevet rådet bod på.

Fra: 2009, 2010, 2011
Reference: Virksund Havn & Sejlklub
Programmer: Adobe Illustrator, InDesign & Photoshop

 

Discuss - No Comments

No comments yet. Why not add one below?

Add a Comment

Your email address will not be published. Note marked required (*) fields.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Om Sidsel

Jeg er cand. mag. fra Aarhus Universitet med hovedfag i historie og sidefag i samfundsfag. Jeg er uddannet mediegrafisk assistent fra Aarhus Tekniske Skole i 2005.

Gennem de sidste år har jeg arbejdet på HF & VUC, hvor jeg har undervist unge og voksne i samfundsfag og historie. Ved siden af har jeg arbejdet freelance som grafiker på forskellige små projekter for mindre virksomheder, privatpersoner og foreninger.