Virksund Havn & Sejlklub – Visitkort

Efter at have lavet visitkort for Houlkærportalen lavede jeg et hurtigt visitkort til Virksund Sejlklub. Jeg ved ikke om de nogensinde er blevet trykt, men jeg synes at det beskårede vandmærke af logo fungere rigtig godt.

Fra: 2011
Reference: Virksund Havn & Sejlklub
Programmer: Adobe Illustrator & InDesign

Discuss - No Comments

No comments yet. Why not add one below?

Add a Comment

Your email address will not be published. Note marked required (*) fields.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Om Sidsel

Jeg er cand. mag. fra Aarhus Universitet med hovedfag i historie og sidefag i samfundsfag. Jeg er uddannet mediegrafisk assistent fra Aarhus Tekniske Skole i 2005.

Gennem de sidste år har jeg arbejdet på HF & VUC, hvor jeg har undervist unge og voksne i samfundsfag og historie. Ved siden af har jeg arbejdet freelance som grafiker på forskellige små projekter for mindre virksomheder, privatpersoner og foreninger.