Hourkearportalen.dk – visitkort & bogmærke

Houlkærportalen er nært knyttet til Houlkær bibliotek, der er en hovedaktør i initiativet. Fordi biblioteket er en hovedaktør lavede jeg i foråret 2010 et bogmærke der skulle reklamere for portalen der blandt andet fungere som nyhedskanal i lokalområdet.

I år ønskede portalen at få lavet et visitkort som repræsentanter for portalen kunne have med ud til arrangementer. Jeg valgte at bygge videre på et gammelt bogmærke design. Sommerfuglen forsætter den grafiske linje fra plakater, bogmærker og hjemmesiden. Det enkelte typografiske design har stort blikfang og indeholder alle de nødvendige informationer uden at distraherende ekstra fiksfakserier.

Fra: 2010 & 2011

 

Discuss - No Comments

No comments yet. Why not add one below?

Add a Comment

Your email address will not be published. Note marked required (*) fields.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Om Sidsel

Jeg er cand. mag. fra Aarhus Universitet med hovedfag i historie og sidefag i samfundsfag. Jeg er uddannet mediegrafisk assistent fra Aarhus Tekniske Skole i 2005.

Gennem de sidste år har jeg arbejdet på HF & VUC, hvor jeg har undervist unge og voksne i samfundsfag og historie. Ved siden af har jeg arbejdet freelance som grafiker på forskellige små projekter for mindre virksomheder, privatpersoner og foreninger.