Hourkearportalen.dk – visitkort & bogmærke

Houlkærportalen er nært knyttet til Houlkær bibliotek, der er en hovedaktør i initiativet. Fordi biblioteket er en hovedaktør lavede jeg i foråret 2010 et bogmærke der skulle reklamere for portalen der blandt andet fungere som nyhedskanal i lokalområdet.

I år ønskede portalen at få lavet et visitkort som repræsentanter for portalen kunne have med ud til arrangementer. Jeg valgte at bygge videre på et gammelt bogmærke design. Sommerfuglen forsætter den grafiske linje fra plakater, bogmærker og hjemmesiden. Det enkelte typografiske design har stort blikfang og indeholder alle de nødvendige informationer uden at distraherende ekstra fiksfakserier.

Fra: 2010 & 2011

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.