Bovang – hjemmeside

Boligselskabet Sct. Jørgen og arkitektfirmaet KPF Arkitekter gik i 2012 i gang med et større renovationsarbejde på et almennyttigt byggeri i Rødkærsbro. Det var nødvendigt at holde beboerne opdateret undervejs. En hjemmeside til projektet. Jeg designede og opsatte hjemmesiden, gav dem et kursus i at vedligeholde den og har siden hjulpet med et par småting på projektet.

Fra: 2012
Reference: Bovang.dk
Programmer: Photoshop, Illustrator, Dreamweaver og WordPress
Projekter: Hjemmeside

mackat_044

Discuss - No Comments

No comments yet. Why not add one below?

Add a Comment

Your email address will not be published. Note marked required (*) fields.

Categories

Om Sidsel

Jeg arbejder på Randers HF & VUC som samfundsfagslærer hvor jeg underviser unge og voksne.

Jeg er cand. mag. fra Aarhus Universitet med hovedfag i historie og sidefag i samfundsfag. Jeg er uddannet mediegrafisk assistent fra Aarhus Tekniske Skole i 2005.