Bydelsmødre Viborg

I forbindelse med opstarten af Viborgafdelingen af Bydelsmødre skulle de bruge noget pr. materiale. Jeg udarbejdede adskillige plakater for dem og en folder, der skulle ligge i tråd med deres generelle grafiske profil.

Fra: 2011 – 2012
Reference: Bydelsmødre.dk 
Programmer: Indesign & Photoshop
Projekter: Folder og plakater

bydelsmødre-plakat

 

bydelsmødre-folder

Discuss - No Comments

No comments yet. Why not add one below?

Add a Comment

Your email address will not be published. Note marked required (*) fields.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Om Sidsel

Jeg er cand. mag. fra Aarhus Universitet med hovedfag i historie og sidefag i samfundsfag. Jeg er uddannet mediegrafisk assistent fra Aarhus Tekniske Skole i 2005.

Gennem de sidste år har jeg arbejdet på HF & VUC, hvor jeg har undervist unge og voksne i samfundsfag og historie. Ved siden af har jeg arbejdet freelance som grafiker på forskellige små projekter for mindre virksomheder, privatpersoner og foreninger.