Kalender

Kalender til min literature- og naturintereserede mor. Lavet på baggrund af public domain træsnit og raderinger. Vektoriseret i illustrator og bearbejdet. Kalenderen er lavet som løsblade til at stille på et mini-stafeli. Teksten er danske og englske digte.

Fra: 2010
Reference: privat
Programmer: Photoshop & Illustrator
Projekter: Kalender

kalender

Discuss - No Comments

No comments yet. Why not add one below?

Add a Comment

Your email address will not be published. Note marked required (*) fields.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Om Sidsel

Jeg er cand. mag. fra Aarhus Universitet med hovedfag i historie og sidefag i samfundsfag. Jeg er uddannet mediegrafisk assistent fra Aarhus Tekniske Skole i 2005.

Gennem de sidste år har jeg arbejdet på HF & VUC, hvor jeg har undervist unge og voksne i samfundsfag og historie. Ved siden af har jeg arbejdet freelance som grafiker på forskellige små projekter for mindre virksomheder, privatpersoner og foreninger.