Mors goulash

  • Prep Time: 20m
  • Cook Time: 3h
  • Total Time: 3h 20m

Ingredients

  • 500 grams oksekød (næsten alle udskæringer virker - jeg bruger tit en steg)
  • 35 grams smør
  • 200 grams groft hakket løg
  • 1 liter okse boullion
  • 2 tablespoons god paprika (ikke det gamle fra hylden) optimalt edelsüss paprika
  • 1 lille dåse tomatpuré (70 g)
  • 1 teaspoon groft salt
  • pebber
  • 600 grams kartofler skårtet i tern (rå)
  • 125 grams hvidløgsflødeost
  • Cremefraiche
  • flutés

Instructions

  1. Brun kød og løg i smøren i den gryde du vil lave gullash i.
  2. Hæld boullion i og tilføj de andre ingradiencer undtagen kartofler og flødeost.
  3. Lad det koge sammen. Hvis du har brugt en billig udskæring så lad det simre til kødet er mørt - jeg har det ofte til at koge hele eftermiddagen. Hvis du har brugt dyrt gulash kød skal det bare ok og koge - kødet skal nok blive mørt sammen med kartoflerne.
  4. Når kødet er mørt tilføjes kartofler og flødeost og der smages til med salt, pebber og mere paprika. Det skal have 20 minutter - eller til kartoflerne er møre.
  5. Server din gulash med masser af cremfraice, øl og flúte til - helst lækre franske bagets.

Leave a Reply