Om Sidsel

Jeg arbejder i gymnasieverden og underviser i samfundsfag og historie. Jeg har hovedsageligt undervist på VUC, hvor kursisterne er en blanding af voksne og unge mennesker med mange forskellige baggrunde.

Jeg er især vild med at undervise i sociologi og samfundsøkonomi. Det første fordi det møder kursisterne i deres hverdag og bruger den om udgangspunkt. Samfundsøkonomi fordi det er fedt at vise kursisterne at de kan forstå store samfundsmæssige sammenhænge, hvilket booster deres selvtillid.

Jeg er cand. mag. fra Aarhus Universitet med hovedfag i historie og sidefag i samfundsfag. Jeg er uddannet mediegrafisk assistent fra Aarhus Tekniske Skole i 2005. Jeg vil undervise i historie og samfundsfag i gymnasieskolen.

Jeg er født 1982 og bor i Aarhus sammen med min kæreste gennem mere end otte år. Vi er begge oprindeligt fra Viborg.

I min fritid er jeg chefredaktør og udgiver af online magasinet LivingSims som jeg udgiver sammen med omkring 15 mennesker fra hele verden. Magasinet fokusere på indretning, design og arkitektur i computerspillet The Sims. Livingsims udkommer tre til fem gange årligt og hvert nummer er 100-250 sider. Magasinet er gratis og vi laver det på 100% frivillig basis.

Andre interesser: samfundsforhold, historie, litteratur (fantasy og science fiction), fotografi, sejlads, madlavning, computerspil, grafisk design, indretning og arkitektur.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.