Day 19, story 19: Flammer

Review of: Flammer
Product by:
Charlotte Weitze

Reviewed by:
Rating:
3
On December 15, 2013
Last modified:May 20, 2014

Summary:

12844880Title: Flammer
Author: Charlotte Weitze
Published: in Skifting og Bjergtaget @ Samleren 2003
Genre: Magic realism
Length: 6 pages, short story

I read this as part of my reading challenge: 25 short stories in 25 days.

This story is in Danish, so I will write the review in Danish.


Min gode veninde anbefalede at jeg læste Flammen, da hun hørte om min udfordring. Det er normalt stort overlap mellem vores smag i fiktion, dog læst hun mere litterære værker end jeg.

Historien er temmelig mærkelig. Handlingen er underlig og den er meget specielt fortalt. Historien lugter langt væk af en upålidelig fortæller, den er fyldt med rygter og Karen ser tit ting ingen andre kan se, så da hun ser strandvaskeren bevæge sig, er det svært at vide om den rent faktisk gør det. Foregår der rent faktisk noget overnaturligt i historien eller ej? Do I care?

Til historiens forsvar var jeg træt da jeg læste den, men jeg er ikke sikkert på at den lykkes historien at få mig til at interessere mig i de spørgsmål den stille. Flammen er en historie, der stiller spørgsmål, ikke en historie, der prøver at fortælle en historie i klassisk forstand.

Jeg tror faktisk at jeg synes den havde være bedre hvis den var mere underspillet.

Hmm jeg har overraskende meget at sige om en historie, der endeligt ikke sagde mig det helt store. Fordi min veninde anbefalede forfatteren, vil jeg give den en chance til.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.